2021. október 01.

 

A vadonatúj Outlander PHEV modell fejlett összkerék-vezérlési technológiát alkalmaz a biztonságos és kényelmes vezetés érdekében

 

Tokió, 2021. október 1.

 

A Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a Super-All Wheel Control (S-AWC) rendszer továbbfejlesztett változatát fogja használni a vadonatúj Outlander crossover SUV plug-in hibrid (PHEV) modelljében, amely a tervek szerint ebben a pénzügyi évben indul Japánban. Az új S-AWC integrált járműdinamikai vezérlőrendszer biztonságos és kényelmes vezetést biztosít különböző időjárási és útviszonyok között.

       
                                       


 

A teljesen új Outlander PHEV modell kétmotoros 4WD-t alkalmaz, amely egy motort tartalmaz a jármű elején és egy másik motorját a jármű hátulján. A villamos motorok jellegzetesen nagy érzékenységét kihasználva, valamint az első és a hátsó motorok vezérlésének nagy pontosságával és szabadságával a rendszer optimálisan osztja el a hajtóerőt az első és a hátsó kerekek között az út- és vezetési körülményeknek megfelelően. Ennek az S-AWC-vel való kombinálása növeli a jármű manőverezhetőségét vezetésben, kanyarokban és fékezésben. A hagyományos modellek csak az első oldalon alkalmaznak fékvezérlő rendszert a fékerők szabályozására a bal és jobb kerekeken, de a kifejlesztett S-AWC fékvezérlő rendszert ad a hátsó kerekekhez is.

Ezen kívül több menetmód választható az útviszonyoktól és a vezetési stílustól függően. Alapja a NORMAL mód, amely ideális a normál vezetéshez aszfaltozott utakon, a GRAVEL mód, amely kiegyensúlyozza a manőverezhetőséget és a futásteljesítményt burkolatlan utakon és nedves burkolt utakon, valamint csúszós útfelületeken, például havas utakon. Az útburkolatnak megfelelő mód mellett választható a HÓ üzemmód, amely stabilizálja a jármű viselkedését. Ezenkívül létezik POWER üzemmód, amely erőteljes gyorsítást kínál, és ECO mód, amely a gazdaságos és környezetbarát vezetést helyezi előtérbe.

(Forrás: MMC)

 

A Mitsubishi Motors ebben az üzleti évben új generációs PHEV rendszerrel dobja piacra a vadonatúj Outlander PHEV modellt.

Tokió, 2021. július 29.

A Mitsubishi Motors Corporation (MMC) piacra dobja a vadonatúj Outlander crossover SUV plug-in hibrid (PHEV) modelljét, amelyet teljesen új, új generációs PHEV rendszerrel fejlesztettek ki. A jármű Japánban a pénzügyi év második felében kerül forgalomba.
A jelenlegi motorhoz képest jobb motorteljesítménnyel és megnövelt akkumulátorkapacitással a vadonatúj Outlander PHEV modell erőteljesebb közúti teljesítményt és nagyobb hatótávolságot biztosít. Az újonnan kifejlesztett platformra épülve, az integrált alkatrészek és az optimalizált elrendezés lehetővé teszi, hogy az új modell hét utas befogadására képes három sorban, új kényelmet és hasznosságot kínálva egy SUV -ban.